Afvallen en fitter voelen

In mei 2019 ben ik bij Kwestie van Gewicht gestart. Ik ben al ruim 10 jaar samen met mijn vrouw en zij kent mij niet anders dan dat ik veel te zwaar ben. Ik ben trotse vader van een tweeling en wilde graag afvallen en me fitter voelen, zodat als mijn kinderen groter zijn, ik vol energie met ze kan spelen

Na 8 maanden heb ik al een groot deel van mijn doel bereikt. Ik ben inmiddels bijna 14 kilo afgevallen en mijn conditie en uithoudingsvermogen zijn enorm verbetert. Ook mijn BMI en vetpercentage zijn flink afgenomen.

Sporten bij Kwestie van Gewicht is erg leuk en afwisselend. Ik ga elke week met goede zin sporten en probeer thuis goed op mijn voeding te letten. Simone en haar team motiveren je om het onderste eruit te halen. Ik ben erg trots op mijzelf en wat ik tot nu toe hebt bereikt. Ik voel me goed en heb veel meer zelfvertrouwen. Ik heb inmiddels ook al wat nieuwe kleding gekocht en ik kan deze 2 maten kleiner kopen als voorheen. Ik ga voorlopig lekker door met sporten bij Kwestie van Gewicht.

Contact

Gezondheidsstudio Kwestie van Gewicht

Adres: De Waard 8B 4906 BC Oosterhout NB
Mobiel: 06-28 28 99 82

Probeer eens een gratis proefles

Gratis proefles